ambulanssjukvård vid events Torslanda

Söker du ambulanssjukvård vid events Torslanda? Vänd dig till Swesab!

Med oss på Swesab Rescue får du högklassig ambulanssjukvård vid events Torslanda. Vår högutbildade sjukvårdspersonal skapar trygghet och säkerhet där många människor vistas. Vi har stor erfarenhet av att arbeta på konserter, festivaler och andra evenemang – och ser till att rätt resurser finns på rätt plats.

 

Din trygga leverantör av ambulanssjukvård vid events Torslanda

Vi bidrar med ambulanssjukvård vid events Torslanda så att företagstillställningen eller fotbollsmatchen flyter på som planerat. Vid behov får du tillgång till en fullt utrustad akutambulans med ambulanssjukvårdare, hjärtstartare och övrig sjukvårdsutrustning. All vår personal har förstås rätt handlag och lång erfarenhet av snabba insatser.

Med Swesab får du ett framgångsrikt evenemang

Swesab erbjuder professionella säkerhetslösningar för alla uppdrag. Behöver du ordningsvakter, utbildning av publikvärdar eller en totalleverantör av säkerhet? Det ordnar vi. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet av exempelvis krogmiljö och företagstillställningar. Kontakta oss idag så ger vi förslag på en skräddarsydd lösning för just ditt event.

Entrévärdar och ordningsvakter som finns nära till hands

Vår personal är utbildad och godkänd enligt myndigheter. Vi har dessutom tillgång till radiokommunikationsutrustning, metalldetektorer, alkomätare etc. Behöver du dikespersonal, scenvakter, entrévärdar eller annan bemanning? Tveka inte att höra av dig, vi på Swesab brinner för att leverera säkerhet som kännetecknas av hög kvalitet och kundnöjdhet.

Vi erbjuder certifierade ambulanssjukvårdare på plats

Swesab Rescue är godkända av Socialstyrelsen för att erbjuda professionell sjukvård. Bland personalen ingår ambulanssjukvårdare, där majoriteten är specialistsjuksköterskor. Vi har också en läkare anställd vilket gör att delegeringskraven som ställs av många idrottsförbund är uppfyllda. Du får med andra ord ett snabbt och professionellt omhändertagande vid olyckor/sjukdomsfall.

 

Swesab är ett naturligt val för ditt event.
Välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss direkt

Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till kund/besökare.