Eventsäkerhet Majorna

Behöver du personal för eventsäkerhet Majorna?

Vi på Swesab är specialister på eventsäkerhet Majorna. När du söker kvalificerad personal för trygghet och ordning vid små och stora event är vi ditt säkerhetsföretag. Oavsett om du arrangerar en filminspelning, krogevenemang eller fotbollsmatch så ser vi till att det flyter på som planerat. Vi bidrar förstås med all nödvändig utrustning och sjukvård vid behov.

 

Vi är din trygga leverantör av eventsäkerhet Majorna

Med Swesab får du många ögon på plats som förebygger händelser innan de uppstår. Vi är auktoriserade av Länsstyrelsen och Socialstyrelsen, och gör alltid vårt yttersta för att gästerna ska känna sig trygga och välkomna. Därför kan du vara lugn med att vi är rätt val för din eventsäkerhet Majorna.

Med Swesab får du ett framgångsrikt evenemang

Swesab erbjuder professionella säkerhetslösningar för alla uppdrag. Behöver du ordningsvakter, utbildning av publikvärdar eller en totalleverantör av säkerhet? Det ordnar vi. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet av exempelvis krogmiljö och företagstillställningar. Kontakta oss idag så ger vi förslag på en skräddarsydd lösning för just ditt event.

Entrévärdar och ordningsvakter som finns nära till hands

Vår personal är utbildad och godkänd enligt myndigheter. Vi har dessutom tillgång till radiokommunikationsutrustning, metalldetektorer, alkomätare etc. Behöver du dikespersonal, scenvakter, entrévärdar eller annan bemanning? Tveka inte att höra av dig, vi på Swesab brinner för att leverera säkerhet som kännetecknas av hög kvalitet och kundnöjdhet.

Vi erbjuder certifierade ambulanssjukvårdare på plats

Swesab Rescue är godkända av Socialstyrelsen för att erbjuda professionell sjukvård. Bland personalen ingår ambulanssjukvårdare, där majoriteten är specialistsjuksköterskor. Vi har också en läkare anställd vilket gör att delegeringskraven som ställs av många idrottsförbund är uppfyllda. Du får med andra ord ett snabbt och professionellt omhändertagande vid olyckor/sjukdomsfall.

 

Swesab är ett naturligt val för ditt event.
Välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss direkt

Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till kund/besökare.