Eventsjukvård Högsbo

När du söker eventsjukvård Högsbo är Swesab Rescue rätt val

Vi erbjuder professionell eventsjukvård Högsbo för idrottsevenemang, konserter, festivaler, företagstillställningar och andra evenemang. Vår personal består av läkare och specialistsjuksköterskor som ger snabba och säkra bedömningar vid olycksfall eller sjukdom. För ett lyckat event där gästerna känner sig säkra.

 

Trygg eventsjukvård Högsbo för alla möjliga uppdrag

Små eller stora uppdrag, vi tillhandahåller eventsjukvård Högsbo oavsett vad du ska arrangera. Tillgång till modern sjukvårdsutrustning och akutambulans gör att vi kan bidra med snabba och livräddande insatser om det skulle krävas. Är du i behov av ordningsvakter till ditt event? Swesab erbjuder även kompetent säkerhetspersonal.

Med Swesab får du ett framgångsrikt evenemang

Swesab erbjuder professionella säkerhetslösningar för alla uppdrag. Behöver du ordningsvakter, utbildning av publikvärdar eller en totalleverantör av säkerhet? Det ordnar vi. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet av exempelvis krogmiljö och företagstillställningar. Kontakta oss idag så ger vi förslag på en skräddarsydd lösning för just ditt event.

Entrévärdar och ordningsvakter som finns nära till hands

Vår personal är utbildad och godkänd enligt myndigheter. Vi har dessutom tillgång till radiokommunikationsutrustning, metalldetektorer, alkomätare etc. Behöver du dikespersonal, scenvakter, entrévärdar eller annan bemanning? Tveka inte att höra av dig, vi på Swesab brinner för att leverera säkerhet som kännetecknas av hög kvalitet och kundnöjdhet.

Vi erbjuder certifierade ambulanssjukvårdare på plats

Swesab Rescue är godkända av Socialstyrelsen för att erbjuda professionell sjukvård. Bland personalen ingår ambulanssjukvårdare, där majoriteten är specialistsjuksköterskor. Vi har också en läkare anställd vilket gör att delegeringskraven som ställs av många idrottsförbund är uppfyllda. Du får med andra ord ett snabbt och professionellt omhändertagande vid olyckor/sjukdomsfall.

 

Swesab är ett naturligt val för ditt event.
Välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss direkt

Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till kund/besökare.