Ordningsvakt

Vi levererar

skräddarsydda säkerhetslösningar

Swesab arbetar huvudsakligen med att leverera säkerhetslösningar i samband med t.ex. events, krogar, festivaler, idrottsevenemang och konserter. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar, allt från ett par ordningsvakter eller utbildning av publikvärdar till att vara totalleverantör av säkerhet.

Swesab är ett av länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag. Vi åtar oss uppdrag i alla storlekar, inget ordningsvaktuppdrag är för litet för oss

Ordningsvakter

Swesab tillhandahåller ordningsvakter för alla typer av evenemang av olika storlek, vi löser alltifrån två ordningsvakter till en fest, till ett stort antal vakter på ett idrottsevenemang klassat som högrisk.

Samtliga ordningsvakter är utbildade och förordnade av polisen, samt har mångårig erfarenhet av allt från krogjobb till stora sportarrangemang.

När behövs ordningsvakter?
Ordningsvakter är uniformerad och förordnad personal som har till uppgift att medverka till att upprätthålla den allmänna ordningen. De får bara tjänstgöra vid vissa i lagstiftningen uppräknade situationer (ordningslagen, lag om ordningsvakter) och får exempelvis inte arbeta vid mindre privata tillställningar. Ordningsvakter har vissa, om än begränsade, polisiära befogenheter och det är ofta ett krav från tillståndsmyndigheter att ordningsvakter ska anlitas.

Jobba hos oss

Vi söker färdigutbildad och godkänd personal för extrajobb huvudsakligen helgkvällar arbete. Vi söker även personal inom vår ambulansverksamhet. Är du intresserad? Har du körkort och egen bil? Kontakta oss redan idag!