ordningsvakter krogar Frölunda

Swesab löser dina behov inom ordningsvakter krogar Frölunda

Söker du ordningsvakter krogar Frölunda? Med Swesab får du kompetenta ordningsvakter som fungerar som stöd för entrévärd/arrangör i såväl krogmiljö som på konserter. Våra ordningsvakter är utbildade av polisen för att på ett säkert sätt avvisa eller omhänderta personer som stör ordningen. För att gäster och besökare ska känna sig säkra och välkomna.

 

ordningsvakter krogar Frölunda som uppfyller lagens krav

Swesab är ett av länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag. Vi erbjuder ordningsvakter krogar Frölunda som är utvalda för sin servicekänsla och förmåga att förebygga risker i omgivningen. Har du frågor kring vårt arbetssätt, eller vill du hyra ordningsvakter för nattklubb eller annat event? Välkommen att kontakta oss!

Swesab – din trygga säkerhetsleverantör

Swesab levererar säkerhetslösningar i samband med exempelvis krogar, festivaler, idrottsevenemang och konserter. Oavsett om du behöver ett par ordningsvakter eller en totalleverantör av säkerhet för ett större event, så är vår vision att du ska känna total trygghet i relationen med oss. Hör av dig till oss redan idag så skräddarsyr vi en lösning för just ditt uppdrag.

När behövs ordningsvakter?

Ordningsvakter är uniformerad personal som har till uppgift att upprätthålla den allmänna ordningen. Det är ofta ett krav från tillståndsmyndigheter att ordningsvakter ska anlitas, och de får bara tjänstgöra vid vissa situationer enligt lagstiftningen. Ordningsvakter har vissa polisiära befogenheter, även om de är begränsade.

Säkerhetspersonal som du alltid kan lita på

Med oss får du rätt personal på rätt plats. Vi har tillgång till radiokommunikationsutrustning, alkomätare etc. Även fullt utrustad akutambulans vid behov. Swesabs säkerhetspersonal har mångårig erfarenhet av krogjobb och event med alkoholservering – ett tryggt bevis på att du alltid kan lita på vår personalstyrka.

Välkommen till Swesab!

Kontakta oss direkt

Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till kund/besökare.