Rescue

SWESAB Rescue

En komplett leverantör av eventsjukvård

Swesab Rescue tillhandahåller sjukvård och har kvalificerad personal och all den utrustning som krävs för att leverera ambulanssjukvård vid olika sorters events, tävlingar, sportarrangemang, filminspelningar, beredskap på företagstillställningar m.m.

Sjukvård

Swesab Rescue levererar ambulanssjukvård vid olika sorters event, tävlingar, sportarrangemang, filminspelningar, beredskap på företagevenemang m.m.

Företaget är registrerat och godkänt hos socialstyrelsen för att bedriva ambulanssjukvård. Swesab Rescue har en läkare anställd vilket gör att delegeringskraven som ställs av många idrottsförbund är uppfyllda samt att vi kan erbjuda en fullt utrustad akutambulans på plats.

Personalen som arbetar hos Swesab Rescue har god erfarenhet av prehospital akutsjukvård, majoriteten är sjuksköterskor med olika specialistutbildningar.

Jobba hos oss

Vi söker färdigutbildad och godkänd personal för extrajobb huvudsakligen helgkvällar arbete. Vi söker även personal inom vår ambulansverksamhet. Är du intresserad? Har du körkort och egen bil? Kontakta oss redan idag!