säkerhet vid filminspelning Västra Frölunda

Behöver du säkerhet vid filminspelning Västra Frölunda?

Swesab har lång erfarenhet av säkerhet vid filminspelning Västra Frölunda och andra evenemang. När inspelningen behöver ske på en offentlig eller riskfylld plats, hjälper vi dig med alla säkerhetsåtgärder. Det kan röra sig om riskanalys, väg- och ordningsvakter, närvarande sjukvårdare eller andra insatser. Kontakta oss redan idag!

 

Swesab är din expert på säkerhet vid filminspelning Västra Frölunda

säkerhet vid filminspelning Västra Frölunda är extra viktigt när en scen ska spelas in ute på vattnet, på hög höjd, eller om explosioner förekommer. Vår personalstyrka är mycket kompetent och väl insatt i rutiner och koordination med filmteam och myndigheter – allt som krävs för en trygg filminspelning utan incidenter.

Swesab – när du vill ha säkerhet du kan lita på

Swesab är ett naturligt val när du söker professionella säkerhetslösningar. Vi har gedigen erfarenhet av alla möjliga typer av event. Företagstillställningar, idrottsevenemang, motortävlingar och filminspelningar – inget uppdrag är för utmanande. Hör av dig till oss redan idag så skräddarsyr vi en lösning för just ditt evenemang.

Rätt personal och utrustning på rätt plats

Vi har tillgång till radiokommunikationsutrustning, metalldetektorer, alkomätare etc. Även fullt utrustad akutambulans och hjärtstartare. Allt som behövs för att möta behoven som finns på varje evenemang. Och ett tätt samarbete med dig som arrangör gör att vi tar ett framgångsrikt helhetsgrepp om säkerheten.

Har du behov av certifierade ambulanssjukvårdare?

Swesab Rescue är godkända av Socialstyrelsen att bedriva professionell eventsjukvård. Majoriteten av vår personal är specialistsjuksköterskor, men vi har även en läkare anställd. På många idrottsevenemang kräver delegeringskraven en läkare, på så vis är vi behöriga för de flesta typer av idrottstävlingar.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss direkt

Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till kund/besökare.