säkerhet vid konserter Backa

Vi ger dig trygg säkerhet vid konserter Backa

Söker du säkerhet vid konserter Backa? Swesab erbjuder säkerhetslösningar för stora och små evenemang med publik. Vår personalstyrka är mycket kompetent och har lång erfarenhet av att arbeta som dikespersonal, ordningsvakter, entrévärdar och sjukvårdare. För en lyckad konsert där tryggheten och upplevelsen är i fokus.

 

Swesab är ett naturligt val för säkerhet vid konserter Backa

Genom åren har Swesab tillhandahållit säkerhet vid konserter Backa som kännetecknas av hög kvalitet och kundnöjdhet. Vi vill vara delaktiga i att göra musikupplevelsen så positiv som möjligt, oavsett om det rör sig om festival, musikevent i krogmiljö eller större konsert på arena. Självklart får du säkerhetspersonal som är utbildad och godkänd av Länsstyrelsen.

Swesab – när du vill ha säkerhet du kan lita på

Swesab är ett naturligt val när du söker professionella säkerhetslösningar. Vi har gedigen erfarenhet av alla möjliga typer av event. Företagstillställningar, idrottsevenemang, motortävlingar och filminspelningar – inget uppdrag är för utmanande. Hör av dig till oss redan idag så skräddarsyr vi en lösning för just ditt evenemang.

Rätt personal och utrustning på rätt plats

Vi har tillgång till radiokommunikationsutrustning, metalldetektorer, alkomätare etc. Även fullt utrustad akutambulans och hjärtstartare. Allt som behövs för att möta behoven som finns på varje evenemang. Och ett tätt samarbete med dig som arrangör gör att vi tar ett framgångsrikt helhetsgrepp om säkerheten.

Har du behov av certifierade ambulanssjukvårdare?

Swesab Rescue är godkända av Socialstyrelsen att bedriva professionell eventsjukvård. Majoriteten av vår personal är specialistsjuksköterskor, men vi har även en läkare anställd. På många idrottsevenemang kräver delegeringskraven en läkare, på så vis är vi behöriga för de flesta typer av idrottstävlingar.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss direkt

Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till kund/besökare.