säkerhetslösning idrottsevenemang Härlanda

En säkerhetslösning idrottsevenemang Härlanda som du kan lita på

Vänd dig till Swesab när du vill ha en proffsig säkerhetslösning idrottsevenemang Härlanda. Säkerhet vid event är vår specialitet, vår personalstyrka består av erfarna ordningsvakter, väktare, ambulanssjukvårdare och entrévärdar. Ska du arrangera fotbollsmatch, basketturnering eller annan tävling? Vi gör ditt event tryggt och säkert!

 

säkerhetslösning idrottsevenemang Härlanda som är godkänd av Länsstyrelsen

Swesab ger dig allt du behöver till din säkerhetslösning idrottsevenemang Härlanda. Du får säkerhetspersonal som är godkänd av Länsstyrelsen, och som är omsorgsfullt utvald för sin servicekänsla och personliga lämplighet. I samarbete med dig som arrangör skapar vi ett lyckat event där service och säkerhet går hand i hand!

Swesab – när du vill ha säkerhet du kan lita på

Swesab är ett naturligt val när du söker professionella säkerhetslösningar. Vi har gedigen erfarenhet av alla möjliga typer av event. Företagstillställningar, idrottsevenemang, motortävlingar och filminspelningar – inget uppdrag är för utmanande. Hör av dig till oss redan idag så skräddarsyr vi en lösning för just ditt evenemang.

Rätt personal och utrustning på rätt plats

Vi har tillgång till radiokommunikationsutrustning, metalldetektorer, alkomätare etc. Även fullt utrustad akutambulans och hjärtstartare. Allt som behövs för att möta behoven som finns på varje evenemang. Och ett tätt samarbete med dig som arrangör gör att vi tar ett framgångsrikt helhetsgrepp om säkerheten.

Har du behov av certifierade ambulanssjukvårdare?

Swesab Rescue är godkända av Socialstyrelsen att bedriva professionell eventsjukvård. Majoriteten av vår personal är specialistsjuksköterskor, men vi har även en läkare anställd. På många idrottsevenemang kräver delegeringskraven en läkare, på så vis är vi behöriga för de flesta typer av idrottstävlingar.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss direkt

Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till kund/besökare.