Sjukvård vid events Mark

Swesab Rescue – professionell sjukvård vid events Mark

Söker du sjukvård vid events Mark? Vi på Swesab Rescue tar ett helhetsgrepp runt sjukvård på idrottsevenemang, konserter, festivaler och andra event. Vår sjukvårdspersonal är utbildade läkare och specialistsjuksköterskor med lång erfarenhet av akutsjukvård på evenemang. För ett lyckat event där gästerna känner sig trygga.

 

All sjukvård vid events Mark du behöver

Med oss får du högklassig sjukvård vid events Mark – med medicinsk kompetens godkänd av Socialstyrelsen. Hör av dig till oss redan idag så går vi igenom vilka resurser som ditt event kan behöva. Därefter skapar vi en skräddarsydd lösning som ger snabb och tillgänglig vård vid behov.

Med Swesab får du ett framgångsrikt evenemang

Swesab erbjuder professionella säkerhetslösningar för alla uppdrag. Behöver du ordningsvakter, utbildning av publikvärdar eller en totalleverantör av säkerhet? Det ordnar vi. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet av exempelvis krogmiljö och företagstillställningar. Kontakta oss idag så ger vi förslag på en skräddarsydd lösning för just ditt event.

Entrévärdar och ordningsvakter som finns nära till hands

Vår personal är utbildad och godkänd enligt myndigheter. Vi har dessutom tillgång till radiokommunikationsutrustning, metalldetektorer, alkomätare etc. Behöver du dikespersonal, scenvakter, entrévärdar eller annan bemanning? Tveka inte att höra av dig, vi på Swesab brinner för att leverera säkerhet som kännetecknas av hög kvalitet och kundnöjdhet.

Vi erbjuder certifierade ambulanssjukvårdare på plats

Swesab Rescue är godkända av Socialstyrelsen för att erbjuda professionell sjukvård. Bland personalen ingår ambulanssjukvårdare, där majoriteten är specialistsjuksköterskor. Vi har också en läkare anställd vilket gör att delegeringskraven som ställs av många idrottsförbund är uppfyllda. Du får med andra ord ett snabbt och professionellt omhändertagande vid olyckor/sjukdomsfall.

 

Swesab är ett naturligt val för ditt event.
Välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss direkt

Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till kund/besökare.