skräddarsydd säkerhetslösning event Majorna

Söker du en skräddarsydd säkerhetslösning event Majorna?

Swesab erbjuder en skräddarsydd säkerhetslösning event Majorna för just ditt evenemang. Vi har lång erfarenhet av säkerhet för festivaler, konserter, motortävlingar och andra tillställningar. Oavsett om du behöver ett par ordningsvakter eller en mer omfattande lösning så gör vi omgivningen trygg, välkomnande och säker.

 

Skräddarsydd säkerhetslösning event Majorna med många möjligheter

Hos oss får du en skräddarsydd säkerhetslösning event Majorna som skapar de bästa förutsättningarna för en positiv upplevelse. Vi vill vara delaktiga i att göra ditt event så lyckat som möjligt och att förebygga händelser innan de uppstår. Swesab är certifierad av Länsstyrelsen – ett bevis på att du får kompetens av högsta kvalitet.

Med Swesab får du ett framgångsrikt evenemang

Swesab erbjuder professionella säkerhetslösningar för alla uppdrag. Behöver du ordningsvakter, utbildning av publikvärdar eller en totalleverantör av säkerhet? Det ordnar vi. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet av exempelvis krogmiljö och företagstillställningar. Kontakta oss idag så ger vi förslag på en skräddarsydd lösning för just ditt event.

Entrévärdar och ordningsvakter som finns nära till hands

Vår personal är utbildad och godkänd enligt myndigheter. Vi har dessutom tillgång till radiokommunikationsutrustning, metalldetektorer, alkomätare etc. Behöver du dikespersonal, scenvakter, entrévärdar eller annan bemanning? Tveka inte att höra av dig, vi på Swesab brinner för att leverera säkerhet som kännetecknas av hög kvalitet och kundnöjdhet.

Vi erbjuder certifierade ambulanssjukvårdare på plats

Swesab Rescue är godkända av Socialstyrelsen för att erbjuda professionell sjukvård. Bland personalen ingår ambulanssjukvårdare, där majoriteten är specialistsjuksköterskor. Vi har också en läkare anställd vilket gör att delegeringskraven som ställs av många idrottsförbund är uppfyllda. Du får med andra ord ett snabbt och professionellt omhändertagande vid olyckor/sjukdomsfall.

 

Swesab är ett naturligt val för ditt event.
Välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss direkt

Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till kund/besökare.